spot_img

Vodomar – Epizoda 73


U finalima sezone Ferit govori Seyran kako će od sada samo on i ona biti jedini Korhani u porodici. Od sada ce oni jedino donositi odluke u vezi svega. Halis prilazi Feritu i govori mu da ce on donijeti odluku i da grijesi jer čini stvari zbog kojih će se kajati. Ferit ga samo pita da li je išta poduzeo povoodm smrti svoga sina, nije!To je dovoljno. Seyran kaze Feritu da više nije onaj stari Ferit kojeg zna a on joj kaze kako se više pogubio.

Abi kaze Feritu da nebi trebao da se miješa u poslove s tim ljudima, a Ferit mu kaze da čekanje neće vratiti njegovog oca iz mezara.Seyran se boji za Feritov život jer vidi da je pogubljen. Suna pita Seyran da li to ona misli samo otici sa Tarikom bez traga? Seyran kaze Suni da Tari nije osoba koja ce nestati.

Halis je konačno prepoznao Seyran kao Korhana, makar samo zbog svog unuka Ferita.Pitanje je samo kome Halis govori da mu vjeruje kada razgovara telefonom? Nadam se da Seiran a ne Ifakat.Seyran je pocijepala Tarikovu kartu. Halis kaze da ima plan. Esme dolazi do problema. Gonul uzima stvari u svoje ruke.

Orhan je živ, pojavljuje se na vratima Korhanovih a Ferit se jako obraduje vidjevši svoga oca živog. Svi su u šoku i iznenađeni. Ali radost im ne traje dugo jer nakon što se Seyran onesvijesti vidjevši Orhana, Suna pred svima govori da Seyran umire jer ima neizlječivu bolest. Ferit je očajan, kao i cijela porodica koja gleda Seyran čiji se otucaji više ne čuju. Da li je Seyran pala u nesvijest jer je možda trudna, a ne zbog bolesti? Ili će pak to biti njen kraj, ostaje nam da vidimo u narednoj sezoni.

spot_img

Preporuka za Vas

Spasenje – Epizoda 364

Kad Lišće Pada – Epizoda 14

Trigger Warning (2024)

Spasenje – Epizoda 361

Krvavo cvijeće – Epizoda 341

Krvavo cvijeće – Epizoda 343

Dirty Ice Cream (2024)

Furiosa: A Mad Max Saga (2024)

Kad Lišće Pada – Epizoda 13

Krvavo cvijeće – Epizoda 344

Breathe (2024)

Krvavo cvijeće – Epizoda 340

Spasenje – Epizoda 365

Vrata sudbine – Epizoda 5